ATAG en Lucas
dagen jou uit

Lekker bezig Lucas

Het drukke sociale leven van Lucas neemt nogal een hap uit de tijd die hij in de keuken kan doorbrengen. Gelukkig heeft hij een levendige culinaire fantasie. Dat helpt hem om gerechten te bereiden die snel tot stand komen én gezond zijn.

Lucas laat zich in de keuken niet zo begrenzen. Laat hem maar experimenteren. Hij houdt zijn ogen open op foodmarkten en combineert Pinterest-inspiratie met exotische ingrediënten die hij in reisprogramma’s voorbij ziet komen. Et voilà: Lucas laat likkebaarden.

ATAG - Lukas
ATAG - Lukas
ATAG - Lukas
ATAG - Lukas

“Ik probeer van koken toch altijd iets leuks te maken. Juist als je druk bent is het lekker om je even te kunnen focussen op een lekker en gezond gerecht. Dankzij goede voeding kan ik ten slotte al die dingen doen die ik zo graag doe. En als ik eenmaal op dreef ben in de keuken... dan maak ik er zelfs een sport van om van een gebakken eitje iets bijzonders te maken. Heerlijk toch!”

Eentje van het huis

Iemand als Lucas noemen we bij ATAG een pleasure seeker. En zo iemand staat toch vaak garant voor verrassende gerechten. Wat dacht je hiervan?

DOWNLOAD RECEPT

Ontdek de andere type koks

Sarah

Ontdek meer

Sarah heeft een druk leven. Doordeweeks moet er makkelijk en snel worden gekookt voor haar gezin. Het weekend is voor haar het uitgelezen moment om eens goed uit te pakken. Zo laat ze haar gezin, vrienden en familie graag meegenieten van haar kookkunsten. Sarah is een echte social cook.

Idris

Ontdek meer

Idris beheerst veel verschillende kooktechnieken en dat vraagt het nodige van zijn kookapparatuur. Koken is zijn passie. Hij haalt steeds weer het gastronomische uiterste uit zichzelf én uit de apparatuur. Een semi-pro, noemen we iemand als Idris ook wel bij ATAG.

Afspraak maken bij experience center Brochure aanvragen