ATAG en Sarah
willen iets met jou delen

Schuif aan bij Sarah

Deze moeder heeft een druk leven. Dat neemt niet weg dat haar gezin altijd op 1 staat. Tuurlijk moet er soms makkelijk en snel worden gekookt. Maar Sarah begrijpt als geen ander dat dat natuurlijk niet ten koste hoeft te gaan van de gezondheid.

Het weekend is voor haar het uitgelezen moment om eens goed uit te pakken. Ze experimenteert dan met verschillende gerechten die ze overal en nergens oppikt. Zo laat ze haar gezin, vrienden en familie graag meegenieten van haar kookkunsten. Bij ATAG zeggen we daarom: Sarah is een echte social cook.

ATAG - Sarah ATAG - Sarah
ATAG - Sarah
ATAG - Sarah

“Noem mij ouderwets, maar ik vind onze keuken de ultieme familieplek. Het lijkt wel de enige plek in huis waar iedereen écht samen is en aandacht heeft voor elkaar. Je snapt dat ik dan maar wat graag mijn best doe om hier de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Zo blijft die keuken voor iedereen een fijne plek.”

Alvast een amuse

Ben jij net als Sarah een social cook, dan weten wij zeker dat dit recept jou veel goedkeurende en zelfs liefdevolle blikken gaat opleveren:

DOWNLOAD RECEPT

Ontdek de andere type koks

Idris

Ontdek meer

Idris beheerst veel verschillende kooktechnieken en dat vraagt het nodige van zijn kookapparatuur. Koken is zijn passie. Hij haalt steeds weer het gastronomische uiterste uit zichzelf én uit de apparatuur. Een semi-pro, noemen we iemand als Idris ook wel bij ATAG.

Lukas

Ontdek meer

Lucas heeft een levendige culinaire fantasie. Dat helpt hem om gerechten te bereiden die snel tot stand komen én gezond zijn. Bij ATAG noemen we Lucas een echte pleasure seeker.

Afspraak maken bij experience center Brochure aanvragen