ATAG en Idris
willen jou inspireren

In vervoering met Idris

Idris is een bevlogen en levensgenietende selfmade man. Hij omringt zich graag met goede kwaliteit en verfijnd design. Dan voelt hij zich op zijn gemak. Het geeft hem overzicht, comfort en controle.

Zo is het ook in zijn keuken. Idris beheerst veel verschillende kooktechnieken en dat vraagt het nodige van zijn kookapparatuur. Koken is zijn passie. Hij haalt steeds weer het gastronomische uiterste uit zichzelf én uit de apparatuur. Een semi-pro, noemen we iemand als Idris ook wel bij ATAG.

ATAG - Idris
ATAG - Idris
ATAG - Idris
ATAG - Idris

“Ik hou van de harmonie in de keuken. Het samenspel tussen mooie ingrediënten, de beste apparatuur en mijn eigen inspanningen. Het gevoel dat tijdens het koken alles klinkt als een klok. En als ik dat gevoel mag delen met mijn vrienden, dan ben ik helemaal een gelukkig mens. Stiekem probeer ik hun verwachtingen toch keer op keer te overtreffen.”

Beproeving

Over delen gesproken. Hier hebben we een recept waarmee jij ook kunt laten zien dat je een semi-pro bent.

DOWNLOAD RECEPT

Ontdek de andere type koks

Sarah

Ontdek meer

Sarah heeft een druk leven. Doordeweeks moet er makkelijk en snel worden gekookt voor haar gezin. Het weekend is voor haar het uitgelezen moment om eens goed uit te pakken. Zo laat ze haar gezin, vrienden en familie graag meegenieten van haar kookkunsten. Sarah is een echte social cook.

Lucas

Ontdek meer

Lucas heeft een levendige culinaire fantasie. Dat helpt hem om gerechten te bereiden die snel tot stand komen én gezond zijn. Bij ATAG noemen we Lucas een echte pleasure seeker.

Afspraak maken bij experience center Brochure aanvragen